שלום
רציתי לדעת אם מישהו מגיע לתחרות ביום ראשון ואני יכול לקנות/לקבל ממנו ג'ריקן שמתאים לקירור הבירה בשיטת הנוצ'יל?
שלום
רציתי לדעת אם מישהו מגיע לתחרות ביום ראשון ואני יכול לקנות/לקבל ממנו ג'ריקן שמתאים לקירור הבירה בשיטת הנוצ'יל?
דבר איתי שם, נראה לי שיש לי בשבילך.
למה לא לעשות נו- צ'יל בפחמ"ס או בחבית לבנה בעצם. למה הכאב ראש?
אני שואל ברצינות
פחמס גדול מידי בשבילי (דירה קטנה)
ולפי מיטב הבנתי המיכלים הלבנים לא אמורים לעמוד בטמפ' גבוהות
גלעד ביננו כבר ניהלנו את השיחה הזו. אני חושב שזה לא ממש משנה לא זכור לי בעיות עם המיכל כששמנו בו מים רותחים ואבקת כביסה בעבר, שהא התעוות או הוציא ריחות מוזרים.
אם הוא לא מסומן כ hdpe 2
הוא לא מתאים.
מלבד זאת, את הדלי אי אפשר להפוך כדי לחטא בחום את כל הדפנות הפנימיות שלו כפי שאפשר לעשות בגריקאן.
עזוב נועם, לא נכנסים לויכוח של זוג נשוי. עפרי אני מבקש שנשאיר את הכביסה המלוכלכת בבית, בבאר שבע
חחח
אני רוצה לעשות ניסוי נו צ'יל בעצמי. רציתי לדעת היכן ניתן להשיג ג'ריקן כזה? הלוואה לבישול ניסיון גם סבבה :).
לאחר העברת התירוש הרותח לג'ריקן אתם שמים אותו בטמפ' החדר או טמפ' מקרר מבוקר?
תודה מראש
אל תחשוב על להכניס אותו למקרר, זה רק יקצר את החיים שלו.
אחרי מסע החיפושים שלי הבנתי שפשוט יש ג'ריקנים כאלו אצל הספקים. תבקש אחד כזה ממי שאתה בדרך כלל קונה חומרי גלם.