המים שאיתם אנחנו מבשלים בירה - האם אתם מטפלים במי הבישול שלכם?
״בונה״ מים לפי סגנון וצבע, RO + מלחים
האם ייצור מי הRO אינו מאד "בזבזני במים" ? האם יש שימוש למי "הפסולת" שנפלטים מן המערכת ?
זה נכון, התהליך כביכול בזבזני - על כל ליטר מים טובים יש בערך 2-4 ליטר מים ״לא טובים״
אבל זה לא שהמים האלו מזוהמים אלא מים רגילים ומתאימים לכל שימוש, לכן ההגדרות ״בזבזני״ ו״פסולת״ הן לא מדוייקות ובכלל המושגים אלו מגיעים משוק תיהור המים לשתיה שהשקיפות של השוק הזה ידועה לשמצה...
בכל מקרה אני כן משתמש במים ה״לא טובים״ או לניקוי או להשקייה - לי יש מערכת מיים עפורים...
הבהרה קטנה:
באוסמוזה הפוכה, המים ה״לא טבים״ הם למעסה שפשוט לא עברו סינון ולכן לא ״טוהרו״ ומפי משווקי המערכות הללו אלו מים ״מזוהמים״ כאשר מדובר במים שיוצאים מהמערכת בדיוק כמו שניכנסו אליה וזאת בלי להיכנס להסבר איך אוסמוזה הפוכה פועלת...
+1
מתקן PH בעזרת חומצה.
אני גם מתקן PH בעזרת חומצה