אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי טיפה ולעשות סדר בדברים,
1.יחס דבש למים.
2.שמרים, מזין שמרים, והורג שמרים(או איך שלא קוראים לזה)
3.פרופיל תסיסה, ביקבוק, והגזה..
אשמח להסברים, תודה רבה!
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי טיפה ולעשות סדר בדברים,
1.יחס דבש למים.
2.שמרים, מזין שמרים, והורג שמרים(או איך שלא קוראים לזה)
3.פרופיל תסיסה, ביקבוק, והגזה..
אשמח להסברים, תודה רבה!
אחת ולתמיד יש לנו ריבוע חיפוש בפינה השמאלית למעלה, כותבים שם מילה הקשורה לנושא והוא מחפש אותה בכל האשכולות שהיו אי פעם בפורום.
למשל, אם נרשום את המילה "תמד", נקבל מספר תשובות, אחת מהן היא שרשור שחברנו עפרי שאל לפני כמה שנים.
אתה מוזמן לקרוא,
בשביל לא להקשות אני שם לך קישור
אחת ולציד גם אוביל אותי לחפש בגוגל והנה כמה תשובות רלוונטיות:
http://www.wikihow.com/Make-Mead
http://www.makemead.net/brewingbasics.aspx
http://www.stormthecastle.com/mead/make-mead-1-brewing-the-must.htm
ואם אתה רציני ובאיזור באר שבע, אז יש לי שמרים רציניים לתת לך. תן רק התראה של שלושה ימים.