שלום לכולם,
ובכן מה שאתם רואים בתמונה אלה המשקעים מבירת חיטה גרמנית והשאלה שלי האם אני יכול להשתמש בהם כשמרים לבישול הבא.?
לחם כבר הכנתי מהם והוא יצא מעולה, מי שבא לטעום את הבירה מקבל גם לחם בירה...
שלום לכולם,
ובכן מה שאתם רואים בתמונה אלה המשקעים מבירת חיטה גרמנית והשאלה שלי האם אני יכול להשתמש בהם כשמרים לבישול הבא.?
לחם כבר הכנתי מהם והוא יצא מעולה, מי שבא לטעום את הבירה מקבל גם לחם בירה...
בהחלט יכול, אך אם מדובר בשמרים יבשים לא שווה את הסיכון בזיהום
בכל מקרה כדאי לשמור בכלי זכוכית במקרר כשאין אוויר בכלל בכלי
בהצלחה
איך ששחר אמר, אם ממש בא לך, אבל אם מדובר בשמרים יבשים לא שווה את הסיכון ותקנה כבר ב15 שקל שמרים יבשים חדשים.
ככה או ככה יש לשמור את השמרים בכלי שהוא אני עביר לחמצן, זכוכית זה כלי טוב, ישנם גם כלי פלסטיק מתאימים. ולקירור או הקפאה על פי התנאים המתאימים.