ניצול השמרים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
זיו פרוכטמן's picture

Location

כפר רופין
עמק בית שאן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/21/2013

שלום לכולם,

ובכן מה שאתם רואים בתמונה אלה המשקעים מבירת חיטה גרמנית והשאלה שלי האם אני יכול להשתמש בהם כשמרים לבישול הבא.?

לחם כבר הכנתי מהם והוא יצא מעולה, מי שבא לטעום את הבירה מקבל גם לחם בירה... Wink

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בהחלט יכול, אך אם מדובר בשמרים יבשים לא שווה את הסיכון בזיהום

בכל מקרה כדאי לשמור בכלי זכוכית במקרר כשאין אוויר בכלל בכלי

 

בהצלחה

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

איך ששחר אמר, אם ממש בא לך, אבל אם מדובר בשמרים יבשים לא שווה את הסיכון ותקנה כבר ב15 שקל שמרים יבשים חדשים.

ככה או ככה יש לשמור את השמרים בכלי שהוא אני עביר לחמצן, זכוכית זה כלי טוב, ישנם גם כלי פלסטיק מתאימים. ולקירור או הקפאה על פי התנאים המתאימים.

If you don't stand for something

You will fall from anything