אהלן חברים!
בד״כ, את הלתת בסיום הבישול- אני מכניס לקומפוסטר, בדיוק כמו כל דבר אחר שנכנס לשם.
אני מקפיד לשמור על יחס נכון של חומר רטוב וחומר יבש.
עד לאחרונה- הכל היה בסדר.
בשלושת הבישולים האחרונים- ריחות נוראים ורימות הם מנת חלקנו בחצר.
בבישול האמצעי מהשלושה האחרונים פרסתי את הגרעינים וייבשתי אותם בשמש לפני הכנסה לקומפוסטר, בנסיון להשתמש בהם בתור חומר יבש ולהימנע מהצרה. לא עזר לי.
יש למישהו רעיון מה קרה ככה פתאום? את הרימות (של מקקים/ חיפושיות לפי האינטרנט) הייתי מסביר בטענה שזו כנראה העונה (מה שכבמובן אין לי דרך לבסס.. זה רק ניחוש) אבל לא את הריח.
אשמח לרעיונותיהם ולעצתם של שאר בעלי הקומפוסט.
נ.ב
מדובר על בישול אולגריין, לא כמות קטנה של סטיפינג.