שלום רב.
אתמול בישלתי לראשונה אול גריין RED ALE. SINGLE INFUSION
לאחר 45 דק' הוספתי 6 ליטר מים בטמ"פ 96 מעלות כדי לבצע את MASH OUT . טמ"פ המטרה הייתה 75.6 מעלות. בפועל מדדתי והטמ"פ הייתה 71-72 מעלות
לא הצלחתי להבין בספרות לגמרי אבל נראה לי שבכל זאת מעל 70 מעלות המאש אאוט מתבצע לא?
נתונים כללים:
Estimated pre-boil gravity is 1.048 SG
Measure Actual gravity pre boil: 1.044
---------------------------------
Estimated Post Boil Vol: 23.40 l and Est Post Boil Gravity: 1.059 SG
Measure Actual Original Gravity :1.055
---------------------------------------
יעילות תיאורטית: 72%
יעילות בפועל: 67.2%
אני לא כל כך מבין את משמעות הטמ"פ שמדדתי בשלב מאש אאוט. אני חושש שהתהליך לא נעצר לי מספיק