אהלן חברים וחברות!
אז... בתקופה האחרונה עבדנו במרץ על אתר חדש- בירגיקס שמו- שנועד להוות מענה מקצועי, זמין, מתומצת, ובעברית, ולהכיל מידע למבשל הביתי המתחיל, ואולי גם קצת למתקדם.
האתר הוא אתר הבן של בירבלוג, ומטרתו זהה ופשוטה- לקדם את תרבות הבירה בישראל. |
הפעם לא מצד הצרכן, אלא מצד הבשל הביתי. בתקווה שיעזור לנו חברי הצוות להשתפר, ולעוד אנשים להתחיל ברגל ימין.
בתקווה, האתר יוכל לשמש כפלטפורמה המתאימה בה יחפש המבשל הביתי המתחיל את התשובות לשאלות שלו (אותן שאלות שנשאלות שוב ושוב כאן, על תהליכים בסיסיים, לדוגמה).
האתר הושק היום, בשעה טובה, בגרסת בטא, ועוד רחוק מלהיות מושלם.
אשמח מאוד אם תיכנסו לאתר, תקראו, תתרשמו, ותשלחו את כל ההערות והשיפורים שקופצים לכם לראש. מקצועיים, וגם חווית משתמש.
תודה!
יוחאי.