אשמח לשמוע חוו"ד, האם יש יתרון באוורור תירוש באמצעות מערכת משאבה + אבן?
האם שווה השקעה של כ-100 ש"ח?
אשמח לשמוע חוו"ד, האם יש יתרון באוורור תירוש באמצעות מערכת משאבה + אבן?
האם שווה השקעה של כ-100 ש"ח?
תנער היטב את מיכל התסיסה לפני הגשת השמרים. זה עושה את העבודה לא רע.
רוני
קח את חבילת הטריפל
1. BIAB
2. ללא קרור יש לגריקן יעודי שמסוגל לעמוד בתירוש רותח(משאיר במרספת הקרירה של מודיעין)
3. העברה רועשת וגועשת למיכל התסיסה (כמו שמרוקאי מוזג תה) אם אתה לא יודע תבוא אלי לתה ..
מה קיבלת גם שיטת עבודה קלה ואיורור של התירוש רגע לפני זריעת השמרים
הי חביב,
1. BIAB - אני בדרך לשם - בהליכי השגת ציוד.
2. NO CHILL - עם כל הכבוד, אני לא מעוניין, בגלל החשש, האולי לא מבוסס, מחומרים רעים שמשתחררים מפלסטיק בטמפ גבוהה. ואני לא מספיק סומך על אף סוג של פלסטיק.
3. מזיגה גועשת - סבבה, זה מה שאני עושה, ולפני הגשת השמרים גם מקציף/מערבב עם כף בחישה. רציתי לדעת האם יש בעלי נסיון שיכולים להעיד על תוצאות טובות יותר כאשר משתמשים באבן. אם אין - אמשיך כמו שאני עושה היום.
2. אני לא יודע מה המקצוע שלך, אבל קוקה קולה מכניסים את חלק מהמיצים שלהם בטמפ' של מעל 80 מע' לפלסטיק....אני מניח שהם אמורים לעמוד בתקנות כלשהן, אז צריך רק לבדוק איזה חומר זה.
אבישי,
אני פיסיקאי במקצועי, אשתי כימאית
כמו שאמרתי, לא טענתי שחששותי מבוססים. במקום לעשות דוקטורט בנושא ולהחזיק חששות בבטן, בחרתי לקנות צ'ילר ולסגור עניין.
אין לי טענות נגד מי שעושה NO CHILL ואין לי וויכוח.
איש באמונתו יצנן...
חיחי
הצחקת אותי...(;
קוקה קולה ש אטלון של בריאות...
עם הדברים שיש בקוקה קולה, קצת פלסטיק כבר לא יכול להזיק ...
אלון, ברור שק"ק חרבנא מבחינת בריאות, אבל הם משתמשים בגלל רגולציות או לא יודע מה בבקבוקי PET בשביל למלא בטמפ' הגבוהה.
רוני, אם כבר קנית צ'ילר, מעולה.
אבל אולי תבדוק עם האשה מה אפשר ומה אי אפשר? בשביל שאר חברי הפורום?
אני משתמש בגריקן לבן שהכיל בעבר רכז לתת נוזלי שנמזג בטמפ גבוהה במפעל