שלום לכולם,
שמי גיא, בן 32, תסריטאי במקצועי ומבשל בחיתוליי. עברתי סדנת בישול מצויינת אצל גלעד מביר אנד ביאונד בה בישלנו סטאוט שיצא לא רע בכלל, ועכשיו אנחנו ניצבים בפני הבישול הראשון האמיתי שלנו.
אנחנו מכוונים להכין איזו IPA מוצלחת במיוחד, וקיבלתי כמה המלצות מחברים בארה"ב לגבי ה-IPA שהם אוהבים. אחרי שהם בחרו, ומצאתי את המתכון (לשכפול), הבנתי שהוא מתכון של All grain ואנחנו מבשלים ב-Partial mash. הבנתי שיש דרך להמיר חלק מהלתת במתכון לטובת הלתת הנוזלי שמספק את הסוכרים, אבל אני מודה שלא הצלחתי להבין זאת בצורה מספקת איך לעשות זאת.
אם יש למישהו הצעות, אשמח מאוד לשמוע.
ומאוד אוהב את הפורום שלכם. קראתי את כל ההודעות מהשנתיים האחרונות פחות או יותר, כך כשהגעתי לספר של פאלמר כבר הרגשתי שאני יודע לא מעט... :)