שלום, |
שכירת מקום לבישול בירה
רביעי, 11/13/2013 - 09:01
שבת, 11/16/2013 - 10:12
#1
אע"פ שאנו רעננים, אני לא חושב שזה הזמן הנכון עבורנו לעליית מדרגה/ ליציאה מהקן עדיין.
בלי קשר- האם מדובר על שכירה של חלל בעל אישור של משרד הבריאות? האם מדובר על הקמת קואופרטיב כלשהו או שאיש איש לעצמו?
מה התוכנית?
שבת, 11/16/2013 - 15:19
#2
יוחאי,
המטרה לפחות בשלב הראשון היא להקטין עלויות של שכירת מקום והכנתו לבישול בירה. כל "שותף" יוכל להשתמש במקום לפי צרכיו. במידה ותעלה, בשלב הבא, דרישה לאישורים מכל מין וסוג, תטופל הדרישה בהתאם.
ראשון, 11/17/2013 - 08:39
#3
בועז,
אתה מוזמן לבשל אצלי בחצר (כפר-סבא)!!
דבר איתי בפייסבוק
נדב שטופלמן