שבת שלום חברים.
חבר שלי שהתחיל לבשל (רכז וסטיפינג) שאל אותי את השאלה הבאה-
"האם אפשר לבצע את הסטיפינג בהשריית הגרעינים בשני ליטר מים, ולאחר מכן להוסיף את התמיסה לסיר גדול ובו עוד 8 ליטר מים, ומשם המשך עבודה רגיל?"
הסיבות שלו הן גדלי הסירים בבית ונוחות השליטה על הטמפ'.
המחשבה שלי הייתה שזה לא באמת משנה, וסה"כ אפשרי.
יחד עם זאת, תהיתי- האם בסטיפינג בנפח קטן התמיסה לא עלולה להפוך לרוויה מהר מאוד, ובכך לא למצות כראוי את הגרעינים? פשוט כי אין "מקום" יותר בתמיסה?
מעניין.
מה מחשבותיכם בנושא?