רישמו לפנכם
רישמו לפנכם
תודה רבה למארחים וגם למתארחים,
תמיד כיף לפגוש את כולם,
דניאל, הניסויי היה הצלחה, אנסה אותו גם אצלי.
מצטרף לתודות
לדניאל שאירח אותנו כל כך יפה
ולכולכם שבישלתם בירה סיידר משובחים
כן ירבו
+1
וגם העץ הפרואני היה מדליק. איך קראו לזה ?
חברים,
יש לי כשות עודפת, אני מעוניין לעשות החלפות.
אם מישהו מעוניין, אפשר להביא למפגש ולהחליף.
יש לי הסוגים הבאים:
chinook, centennial, magnum, galena, columbus, nugget, cascade
מעוניין ב:
tettnang, perle, nelson
מה זה עודף כשות?
מכניסים למקפיא ומשתמשים לאט ובזהירות.
עודף כשות זה אומר שקניתי מארה"ב הרבה כשות מסוגים מסויימים, שייקח לי כנראה שנים להשתמש.
לעומת זה יש סוגי כשות שאין לי ואני רוצה להשתמש בזמן הקרוב.
כנראה שיש עוד אנשים שמזמינים מחו"ל בכמות גדולה כדי שזה ישתלם עם דמי המשלוח.
אולי יש עוד אנשים במצבי, שיש להם הרבה ממה שאני מחפש, וצריכים כרגע את מה שלי יש ממנו הרבה.
אז יכול להתאים לעשות החלפות.
הסבר ממצה?
אקבל בדיעבד :)
אז מי עוד מגיע?
מתוכנן להגיע,
אם הכל כמתוכנן אביא: 1. אנגלית מרירה. 2. סמאש MO ופוגלס. 3. סמאש ווינה והלארטאו.
אני
עם קולש ובלגית שהיתה בחבית עץ - שתיהן בושלו יחד עם נעם
לצערי אני לא אגיע. תהנו, שיהיה מפגש מעניין.
ב"ה אגיע,
לעיל מפה פרטנית והסבר על החניה והגעה לבית
אחרי הכניסה להרחבה
בצומת T שמאלה
בית 4 מצד שמאל לפני העיקול ליד הבריכה בסוף
בית לבנים אדומות BRICKS עם גג אפור וגדר ירוקה
מקווה לראותכם
דניאל
מגיע עם בירות וקצת נשנושים
מגיע ואיתי 11 ק"ג פייל אייל למכירה. 8 שח לקילו למעוניינים...
אני מגיע (עם בירות)
מה מתוכנן לנו במפגש:
טעימות FWH-FIRST WORT HOPPING נטעם את השפעת הגשת כשות מוקדמת לתירוש על הארומה של הבירה, האם התהליך כדאי?!
שני בירות שונות בושלו עם שני סוגי הגשות כשות:פייל אייל אמריקאי ומוניק הלס (לאגר)
בישול ראשון-הגשת כשות רגילה למתכון ב-20 דקות האחרונות לבישול
בישול שני-30% מכמות הכשות ב-20 דקות האחרונות לבישול נקלחו והוגשו במעבר התירוש לסיר בתהליך הספארג',
כך שהם היו בתירוש חם מעל לשעתיים, כאשר תיקון ל-IBU נעשה ע"י שינוי הכשות של ה-60 דקות למרירות
טעימות סיידר- סיידר הותססו עם שני סוגי שמרי לאגר שונים באותו הבאטץ' כאשר הבאטץ' פוצל אחרי תסיסה ראשונית ויושן עם אלון אמריקאי וצרפתי
בסקונדרי יהיה מעניין לטעום את השפעת השמרים ואת השפעת היישון בעץ על טעם הסיידר
טעימות קהל-טעימות של בירות שיובאו למפגש לצורך מתן חוות דעת, או סתם לצורך הנאה.
שוק קח תן- כל מי שמעוניין למכור, להחליף ציוד ו/או חומרי גלם יוכל לעשות זאת, לי יש 25 ק"ג של דקסטרוז למכירה בעלות 8 ש"ח לק"ג.
כמו כן צ'ילר טבול 1/2" 115 מטר וגם 3/8" 15 מטר.
כיבוד קל ומוסיקה טובה ילוו את הערב
כל משתתף מתבקש להביא בירות לטעימה ולחוות דעת וכמו כן כיבוד קל
במידת העניין אפשר לארגן מנגל פעיל לארוע במידה ורוצים כיבוד יותר כבד
מקווה לראותכם במפגש צעירים וותיקים יחדיו
דניאל-0544531934
וואו כמה פעמים כתוב פה דניאל
יש לו כפר משלו... ובטח בכפר יש לו רחוב משלו... ובית משלו... ומכונית משלו... וחדר משלו... ומיטה משלו... וכרית משלו... והכל הכל הכל ממותג 'דניאל'
(על אף שבמפה במבט חטוף, הכפר מוקף בתי קברות...)
בית 279 אם השער סגור נא להתקשר אלי 0544531934
נא להביא בירות ווכיבוד א׳ לאשר ההגעה אפשר לקנות דקסטרוז בבזול נקופסאות דניאלקופסאות דניאל