שלום,
אני מבשל כבר למעלה מחצי שנה באצ'ים של 20 ליטר ב All Grain. הציוד שלי כרגע הוא צידנית מלבנית של בסביבות חמישים ליטר (mash tun), סיר בישול גדול בנפח של 45 ליטר, ומיכלי תסיסה של 25 ליטר כמו שמוכרים בבירדי. אני מעוניין להגדיל את גודל הבאצ'ים שלי ל 30-40 ליטר. מבחינת הציוד שיש לי כרגע ניראה לי זה אפשרי לבשל 30 ליטר, חוץ מהדלי תסיסה (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה שלי היא איך אני יכול להגדיל את כמות הבישול שלי ל 40 ליטר במחיר נוח יחסית (גם אם זה אומר לקנות ציוד חדש לגמרי, ונוח ניתן לפרשנות)? לפי מה שאני מבין מבחינת תסיסה עדיף חביות פחמס ומבחינת מקום עדיף לעבוד עם גוף חימום לעומת גז. אשמח לשמוע מניסיונכם אולי יש לכם רעיונות למערכת שתתאים לצרכים שלי, ואולי תוכלו לתת רעיונות לאיך להשתמש בציוד שכבר יש לי.
תודה