מחליף חום פלטות

8 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Kfar Saba
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/09/2013

שלום כולם

רציתי לדעת למי מחברי הפורום יש נסיון בקניית מחליף חום פלטות.

בעקבות המחירים הגבוהים של משלוחים לארץ והנתח הנוסף שהמדינה רוצה על מוצרים מעל לסכום מסויים, רציתי לדעת מי מכם שמשתמש, קנה צ'ילר כזה בחו"ל ומי קנה בארץ.

אני מודע לכך שיש חברות שמייצרות או מייבאות מחליף חום כזה אבל אף חברה לא מפרסמת מחיר, כולן רוצות שאגיש בקשה להצעת מחיר שלהן.

אז מי משתמש בפלייט צ'ילר? איך קניתם אותו? והאם הנסיון הוא סך הכל חיובי?


עודד.

 

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

מחליף חום פלטות הוא אמצעי מעולה להורדת טמפ' הבירה ומהר. אם אתה שוקל לקנות בארץ, פשוט תבקש מהם הצעת מחיר, זה לא עולה כסף.

סביר להניח שהמחיר יקר יותר מלייבא מחליף פלטות קטן לצרכיך. צריך לזכור שלרוב נדרשת גם משאבה למחליף פלטות או גרביטציה טובה, אחרת המעבר של התירוש החם הוא איטי מאוד.

 

אם איזה מחליף חום אתה עובד היום? מה הסיבה למעבר למחליף חום יקר יותר מסוג זה?

Location

Kfar Saba
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/09/2013

עד עכשיו אני מקרר עם הרבה קרח.  זה לא הפריע לי כי לא הייתי מבשל יותר מפעם בחודש. לאחרונה התפנה מספיק זמן כדי שאוכל לבשל לעתים יותר תכופות, בעבקות זה אני מחפש לפתור את בעיית הקירור.

עודד

בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

לדעתי, הכי פשוט וגם קל ליצור עצמי, אימרז'ין צ'ילר (IC).

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

עם IC שלי אני יכול לקרר את הבירה בשימוש 10 ק"ג קרח בלבד

ויש לי מספיק קרח לבישול 4 באטצים בשבוע במידת הצורך

תגיע ומפגש ואסביר את השיטה

 

מקרר פלטות יקר ורגיש לסתימות-חבל על הכסף

וזאת למרות שי לי אחד כזה והוא בשימוש לקירור סיידר בלבד

Theres nothing like a good brew

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

אני אמליץ על צ'ילר טבול, עושה עבודה נפלא, לא מצריך קרח כמעט בכלל (תלוי נפח בישול וטמפ' מי ברז).

גם אותו פשוט לבנות: רוכשים צנרת נחושת לגז, 10 מטר (או יותר תלוי בגודל הסיר שלך) ו2 מחברים מצנרת גז לצנרת מים, מלפפים סביב כלי עגול בקוטר הקטן מהסיר, מחזקים עם חוט נחושת לא מצופה או חוט נירוסטה וזהו בגדול.


גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

+1

מחזק את תשובתו תומר. כל עוד אנחנו לא בקיץ, אז בסופו של דבר בצ'ילר הטבול הבירה תגיע לטמפ' של מי הברז הקרירים ואז מכניסים למקרר לתסיסה מבוקרת.

If you don't stand for something

You will fall from anything

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

+2 Tongue out