גם למי שמזג האוויר עוד לא נגע לו, יש לי שאלת מזג אוויר.
לפני בערך שבועיים, הגשתי WLP568 לאחר סטארטר של 2 ליטר לבאץ' של 10 ל' (OG.1.08) בטמפ' של 18 מע',
הוצאתי אותו מהמקרר ונתתי לו לטפס לטמפ' החדר (22 מע').
לא התחשבתי במזג האוויר מאחר ועד השבוע הכל היה יציב, מאז יום חמישי הטמפ' רק ירדה והגיעה במהלך השבת ל14 מע'.
הבירה המשיכה לתסוס איטי יותר בין אם זה מהקור ובין אם זה מסוף תסיסה (לא בדקתי צפיפות).
אותו דבר קרה לי עם תמד שהוכנס למקרר יין ל-18 מע' ובגלל האיכות של המקרר זה ירד ל12-14 מע'.
איך שמרים שהטווח שלהם 20-30 מע' ממשיכים לתסוס ב14?!
מישהו יודע מה צפוי לי?
מה רצוי לעשות כעת לתיקון המצב, אם בכלל צריך תיקון...