שלום לכולם,
כבר סיימתי לשנן את ספריית בישול הבירה שלי ואני מחפש להרחיב את האופקים לספרים חדשים, למישהו יש המלצות?
שלום לכולם,
כבר סיימתי לשנן את ספריית בישול הבירה שלי ואני מחפש להרחיב את האופקים לספרים חדשים, למישהו יש המלצות?
שלח לי מייל יש לי אולי משהו שיעניין אותך..
זה 15 מגה מה שאור שננסה להעביר את זה בגוגל דרייב
גלעד,
מה לגבי מנוי ל BYO או ל ZYMURGY ?
יש הרבה ספרים טובים שמסתובבים... Yeast connection and women health, The Yeast syndrome, Yeast-Salt-water-flour ואחרים... הנה דוגמא: http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=yeast&search=Find+book
סתם סתם... קראת כבר את הספרים על כשות ועל מים בסדרה של הספר שמרים?
מנוי כבר יש,
את הספרים שתומר שם כבר קראתי.
אני גם פחות מרוצה מהמנוי כי אני מחפש דברים יותר מדעיים. יש לי ספר שמצאתי בינתיים:
עקרונות המדע של בישול בירה קישור
זה המשך לBRW CHEM 101 שכבר קראתי. אני מתלבט גם על ספר של גורדון סטרונג.
אני עוד לא רוצה ליפול לספרים של בישול מסחרי.