מתכון הוגרדן של EZ BEER

3 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

ההסתדרות
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/02/2013

שלום,

נתקלתי במתכון של עמנואל (EZ BEER) להוגרדן - לינק מצורף.

http://zion.e-snif.com/content/הבירה-הראשונה-שלי-התייעצות#comment-16231

 רציתי לשאול אם מישהו במיקרה עשה אותו ויכול לתת רשמים, גם לגבי התהליך - הצעות לשיפור וכו' וגם לגבי התוצאה הסופית.

רציתי גם לשאול האם הרכז אותו מציין עמנואל הוא רכז לתת נוזלי או יבש.

תודה רבה.

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

נוזלי

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

חחח החזרת אותי לימים ההם..."...אני רק יכול לעודד אותך ולציין שמדובר בבישול מסובך מאוד ומומלץ רק למבשלים מתקדמים.

אני בישלתי לפני כחודש הוגרדן (מצויינת) והבישול נמשך 9 שעות...." (copy/paste(

כמה עוד שחצנות במשפט אחד?

חחח עלק מומלץ רק למבשלים מתקדמים ודרך אגב אני בישלתי...

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

אני הכנתי את המתכון הזה:

http://www.homebrewtalk.com/f71/hoegaarden-witbier-clone-pierre-celis-white-133873/

כשהחלפתי את החיטה המותפחת בלתת חיטה רגיל והשתמשתי בשמרים יבשים brewferm blanche שהזמנתי מאיביי

הבירה יצאה מאוד דומה להוגרדן אבל הכוסברה הורגשה בה יותר ידי והצבע לא היה צהוב לבן כזה אלא יותר צהוב בהיר. בפעם הבאה שאבשל אותה אנסה לעשות cereal mash עם חיטה לא מולתת