טוב אז כפי שידוע לכולם, בשר ומייפל הולכים ביחד בצורה מדהימה.
מכיוון שאין לי מאיפה להביא מייפל נורמלי (במחיר שפוי) אני רוצה ללכת על סוג של ESB מעושן ולהוסיף סילאן ב0.
אלו מכם שהשתמשו בסילאן, אפשר המלצה על כמויות?
תודה!
מצ"ב הטיוטא הראשונה של המתכון:
לתת:
3.5 ק"ג מאריס אוטר
250 ג' סמוקד מאלט (ויירמן)
0.5 קילו סילאן ב0.
כשות"
25 ג' נורתרן ברואר (7.8%) ב60
15 ג' EKG (5.5%( ב15
שמרים- S-04
IBU: 33
SRM: 6.5
OG 1.049
אפשר גם סתם לחוות דעה על המתכון