בזמן האחרון אני חושב שוב על להכין אימפיריאל סטאוט, ואם למדתי משהו מהכנה של בירה בסגנון הזה שדורשת יישון ממושך זה שיש דעיכה משמעותית בטעמי הכשות בה, נכון זה ממש לא הדגש שלה אבל עדיין. לכן חשבתי לעשות יישון בדמיג'אן של כמה חודשים ורק אז להוסיף את הכשות לקצת דריי הופינג. הבעיה היא חשש מהתחמצנות כי התסיסה הסתיימה בשלב הזה (זה יהיה סקנדרי ואולי אני אגזים ואעביר לדמיג'אן אחרי סקנדרי) ולא תהיה לי שכבה של פד"ח על בירה. מה שחשבתי זה להפיק פד"ח ולהעביר אותו לדמיג'אן. חשבתי על שתי דרכים
סודה לשתיה וחומץ החיסרון העיקרי שאולי סינון דרך מים (בסרטון המצורף בשיטה השניה רואים למה אני מתכוון) כי פד"ח לא מסיס בתנאי לחץץ סטנדרטים עדיין לא יבטל את ריח החומץ וחבל להרוס בירה בגלל שטות כזו.
רעיון נוסף באמצעות שמרים], מצורף סרטון טעhttp://www.youtube.com/watch?v=Vtji3xMQtHg
מה דעתכם איפה אני עלול לטעות בקו המחשבה