פד"ח בבית

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

בזמן האחרון אני חושב שוב על להכין אימפיריאל סטאוט, ואם למדתי משהו מהכנה של בירה בסגנון הזה שדורשת יישון ממושך זה שיש דעיכה משמעותית בטעמי הכשות בה, נכון זה ממש לא הדגש שלה אבל עדיין. לכן חשבתי לעשות יישון בדמיג'אן של כמה חודשים ורק אז להוסיף את הכשות לקצת דריי הופינג. הבעיה היא חשש מהתחמצנות כי התסיסה הסתיימה בשלב הזה (זה יהיה סקנדרי ואולי אני אגזים ואעביר לדמיג'אן אחרי סקנדרי) ולא תהיה לי שכבה של פד"ח על בירה. מה שחשבתי זה להפיק פד"ח ולהעביר אותו לדמיג'אן. חשבתי על שתי דרכים

סודה לשתיה וחומץ החיסרון העיקרי שאולי סינון דרך מים (בסרטון המצורף בשיטה השניה רואים למה אני מתכוון) כי פד"ח לא מסיס בתנאי לחץץ סטנדרטים עדיין לא יבטל את ריח החומץ וחבל להרוס בירה בגלל שטות כזו.

רעיון נוסף באמצעות שמרים], מצורף סרטון  טעhttp://www.youtube.com/watch?v=Vtji3xMQtHg 

מה דעתכם איפה אני עלול לטעות בקו המחשבה

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לך מכשיר סודה סטרים?

או אולי לאמא או לדודה ?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

לא רוצה להישמע בוטה. אך גלעד במקביל אליך, שואל על חביות קורנליוס והגזתם, יש סיכוי שתוכל להלוות ממנו בלון C02 לצורך העניין.

ולתשובה יותר עניינית - לדעתי, הכי פשוט, תוספת של סוכרים (גרמים בודדים), יחזירו את העסק לעבודה, ויובילו להחלפת האויר בC02. הכי פשוט. הכי נגיש. אחי! אותנטי!

חשוב רק לזכור שלא צריך להפריז בכמות הסוכר, 6 גרם לליטר, מגיזים בקבוק. גרם לליטר, יעשה את העבודה.


גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

+1

If you don't stand for something

You will fall from anything

עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

גלעד במזרח ואנוכי בסוף מערב....

אבל העניין עם טיפה סוכר די הגיוני. נראה לי שזה הכי פשוט. למרות שאתה חייב להודות שזה רעיון מעניין לפורום מבשלים בייתים לחשוב על איך לעשות פד"ח

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ