לכל המעוניין - יש לנו כבר 11 משתתפים ועדיין נותרו מספר מקומות בפרוייקט השמרים (המקסימום הוא 20 משתתפים, במידה ויהיו פחות כל משתתף יקבל קצת יותר תירוש). הבישול וחלוקת התירוש ביום שני הקרוב (13/1) בערב (נתכנן את הבישול כך שיסתיים בסביבות שעה 20:00, אפשר להגיע מוקדם יותר כמובן). כמובן שעל הדרך ננצל את ההזדמנות להפגש ולשתות קצת בירה (תביאו).
אלה המשתתפים בשלב זה:
<!-- br {mso-data-placement:same-cell;} -->
| חובב ציון | שמרים | תיאור | |
| 1 | אבישי - 8 | WLP644 | Brettanomyces bruxellensis Trois |
| 2 | יהודה כהן | WLP300 | Hefeweizen Ale Yeast |
| 3 | שחר קליין | ?? | |
| 4 | רוני ולדמן | S-33 | General Purpose Ale Yeast |
| 5 | חביב טולדנו | WLP072 | French Ale |
| 6 | ניצן זיצר ויוחאי מיטל | WLP565 | Belgian Saison |
| 7 | עודד בכר | WLP008 | East Coast Ale |
| 8 | יובל ואלעד - החזיר השוטה | WLP665 | Flemish Ale Blend |
| 9 | רון בובליל | WLP002 | English Ale Yeast |
| 10 | גיל ברונשטיין | US-05 | American Ale |
| 11 | דורון כהן - הסולם | ?? |
מי שמעוניין - בבקשה לרשום בתגובה לשירשור הזה:
http://www.zion.e-snif.com/content/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-...
