שבוע טוב לכולם,
אתמול בישלתי בירה שאני רוצה להוסיף לה תבלינים בסקנדרי.
אחרי קריאה מרובה בנושא, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעשות תמצית טעם. לצורך העניין קראתי על שיטה של השריית התבלינים בוודקה. לאחר תם תקופת ההשרייה, מסננים את התבלינים מהוודקה, ואותה שופכים לבירה. על פי מה שמצאתי יש צורך להשתמש בוודקה שאין לה טעמים נלווים, כלומר נקייה בטעם. הערת הכותב הייתה שבדרך כלל מדובר בוודקות יקרות.
אני אישית לא מכיר את עולם הוודקה, למישהו יש המלצות על וודקות טובות? עניין הכסף לא מפריע, העיקר שתהיה ללא טעם נלווה.