גינס סטאוט (בישול עם)

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לכל מי שהשתתף בתחרות אתגר הסטאוט וקיבל ארגז בקבוקי גינס ולכל מי שמוצא עצמו בבעיה של "מה לעשות עם כל הבירה הזו?"

3 מתכונים לבישול עם סטאוט:

1. קרם שוקולד עם בירת סטאוט

2. קורנד ביף כבוש בבירת סטאוט

3. אוסובוקו בבירת סטאוט

 

לא ניסיתי את המתכונים, אז אני לא לוקח אחריות. אבל בבישול מזון שלא כמו בבישול בירה, יותר קשה לפשל.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם. התלבטתי מה לעשות בבקבוקים. טעמתי 2 והיו ממש פיכסה. לתת אותם חבל כי הבקבוקים נהדרים למיחזור.

נעשה אוסובוקו, מקווה שהבשר לא יתלונן. 

רותם - הדובים's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/14/2010

אוסובוקו, עמנואל, מאד מאד אוהב גינס.

בעצם תבשילי קדרה בכלל אוהבים גינס.

למתכונים (גם כשרים) - אפשר לפנות אלי.

 

ואגב, גינס קרה היא בירה מצויינת.

זה היה רמז.

 

 

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

מומלץ לנגב את רוטב האוסובוקו עם לחם בירה שעשוי מגינס שיוצא מוצלח במיוחד...יש מיליון מתכונים ברשת

יואב

GuBeeRa's picture
Offline

Location

מנור 9
נס ציונה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/28/2010

חברים, קצת צינעות "מה לעשות עם הבירה הזאת" ?

בירה ביתית וטריה היא מצויינת אבל שלא תעלה לנו "הבירה" לראש......

Ram

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רם,

חס וחלילה.

כוונתי היא רק שלי באופן אישי לעיתים יותר כיף לבשל את הבירה מאשר לשתות אותה ועל כן אני מוצא עצמי לפעמים עם יותר בירה מכפי שאני מסוגל לשתות.

בישול עם בירה היא דרך טובה לשימוש יצירתי בבירה מלבד שתייתה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ועוד מתכון ממוחי הקודח:

רוטב למריחה על קלחי תירס

שמן זית

רוטב סויה

מלח ים (מעושן עוד יותר טוב)

פלפל גרוס גס

רכז לתת נוזלי

כמויות לפי הרגש

למרוח עם מברשת על התירס המוכן.

אח"כ אפשר לתת עוד כמה דקות על הגריל.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה גם מה שאתה מביא מחר למפגש?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עוד מתכון - במקור עם פייל אייל אבל נראה לי שסטאוט גם לוקח

http://bissim.com/2010/06/05/beefnbeer/