לכל מי שהשתתף בתחרות אתגר הסטאוט וקיבל ארגז בקבוקי גינס ולכל מי שמוצא עצמו בבעיה של "מה לעשות עם כל הבירה הזו?"
3 מתכונים לבישול עם סטאוט:
לא ניסיתי את המתכונים, אז אני לא לוקח אחריות. אבל בבישול מזון שלא כמו בבישול בירה, יותר קשה לפשל.
לכל מי שהשתתף בתחרות אתגר הסטאוט וקיבל ארגז בקבוקי גינס ולכל מי שמוצא עצמו בבעיה של "מה לעשות עם כל הבירה הזו?"
3 מתכונים לבישול עם סטאוט:
לא ניסיתי את המתכונים, אז אני לא לוקח אחריות. אבל בבישול מזון שלא כמו בבישול בירה, יותר קשה לפשל.
תודה נועם. התלבטתי מה לעשות בבקבוקים. טעמתי 2 והיו ממש פיכסה. לתת אותם חבל כי הבקבוקים נהדרים למיחזור.
נעשה אוסובוקו, מקווה שהבשר לא יתלונן.
אוסובוקו, עמנואל, מאד מאד אוהב גינס.
בעצם תבשילי קדרה בכלל אוהבים גינס.
למתכונים (גם כשרים) - אפשר לפנות אלי.
ואגב, גינס קרה היא בירה מצויינת.
זה היה רמז.
מומלץ לנגב את רוטב האוסובוקו עם לחם בירה שעשוי מגינס שיוצא מוצלח במיוחד...יש מיליון מתכונים ברשת
חברים, קצת צינעות "מה לעשות עם הבירה הזאת" ?
בירה ביתית וטריה היא מצויינת אבל שלא תעלה לנו "הבירה" לראש......
רם,
חס וחלילה.
כוונתי היא רק שלי באופן אישי לעיתים יותר כיף לבשל את הבירה מאשר לשתות אותה ועל כן אני מוצא עצמי לפעמים עם יותר בירה מכפי שאני מסוגל לשתות.
בישול עם בירה היא דרך טובה לשימוש יצירתי בבירה מלבד שתייתה.
ועוד מתכון ממוחי הקודח:
רוטב למריחה על קלחי תירס
שמן זית
רוטב סויה
מלח ים (מעושן עוד יותר טוב)
פלפל גרוס גס
רכז לתת נוזלי
כמויות לפי הרגש
למרוח עם מברשת על התירס המוכן.
אח"כ אפשר לתת עוד כמה דקות על הגריל.
זה גם מה שאתה מביא מחר למפגש?
עוד מתכון - במקור עם פייל אייל אבל נראה לי שסטאוט גם לוקח