אני רוצה להכין סייזון בימים הקרובים ובכל המתכונים שאני מוצא יש שימוש בשמרים נוזליים-שבהם אני לא משתשמש, כרגע מטעמי זמינות .
או שיש שימוש בשמרים יעודיים לסייזון, באיזה שמרים יבשים מומלץ להשתמש וקל לרכוש?
אני רוצה להכין סייזון בימים הקרובים ובכל המתכונים שאני מוצא יש שימוש בשמרים נוזליים-שבהם אני לא משתשמש, כרגע מטעמי זמינות .
או שיש שימוש בשמרים יעודיים לסייזון, באיזה שמרים יבשים מומלץ להשתמש וקל לרכוש?
יש למעלה בטאבים שוק קח-תן, יש שם רשימת שמרים.
לדוג' לי יש שמרים אם אתה גר באיזור חיפה ואתה מוזמן לקחת.
מעבר לכך, ישנם שמרי סייזון יבשים בארץ.
נוזליים לרכישה רק בחו"ל.
יש שמרי סייזון יבשים אצל כל הספקים.
יש להם שם\דגם\מק''ט או פשוט "שמרי סייזון"?
יש לי מלא slurry שעבר כמה גלגולים כבר ועבד יופי. מומלץ סטארטר אבל לא הכרחי משתמשים בזה בחודשים הקרובים.
במקור זה White Labs 356 - הזן של סייזון דופון.
דבר איתי אם זה עדיין רלוונטי
מייקל,
תבדוק שוב את המספר כי ל WHITE LABS אין 356.
בכל אופן אני אשמח לדגימה של זן זה.
יוני
תבוא לקחת יש לי 585 נוזליים לסיזון
0522938180 לתאום...