אחרי מספר בישולים של 20 ליטר, החלטנו לנסות ולהגדיל את התפוקה שלנו. אנחנו מבשלים כרגע ב-Partial mash ויש לנו סיר של 37 ליטר ושני דליים של 20 לתסיסה.
השאלה שלי אליכם, אנשי הפורום החכמים היא כזו - איך הייתם מגדילים את הכמות?
בהתחלה חשבתי לקנות חבית פחמס גדולה (60 ליטר) אך נאמר לי שאם נכין 40 או 45 ליטר בחבית כזו, המרווח של האוויר יהיה גדול מדי.
המחשבה שלי כרגע היא לקנות עוד דלי של 20, להכין באצ' של כ-35 ליטר, לחלק אותו לשני דליים, להוסיף מי קרח לכל אחד כדי שיגיעו ל-20 ליטר ולתת להם לתסוס. כשהם יסיימו, אעביר את הדלי הראשון לדלי הריק, אבקבק אותו, ואז אעשה את אותו הדבר עם השני.
האם יש לכם רעיון מוצלח יותר?