היי חברים. היום ביקבקתי בצ' שני במערכת החדשה. הכל הלך למישרין. עד ש...נזכרתי ששכחתי לחטא את הבקבוקים לפני המילוי! אחרי שנתתי לעצמי שתי סטירות והתגברתי על הבושה (על התסכול עוד לא), אני שואל: מה הסיכוי שהבצ' לא יזדהם? מה שנוטע בי קצת תקווה זה שמדובר בבירה מכושתת בכבדות (יחסית) ואחוז אלכוהול גבוה (יחסית).
פשלה. זיהום?
ראשון, 02/02/2014 - 15:15
ראשון, 02/02/2014 - 15:57
#1
רק ימים יגידו. תחכה ותראה
ראשון, 02/02/2014 - 16:59
#2
טוב אני במתח
ראשון, 02/02/2014 - 15:59
#5
תלוי מה היה מצב הבקבוקים, חדשים? מנוקים בסבון? סתם מהרחוב?
וכמה מהר תשתה את הבירה, בכל מקרה מומלץ לקרר מיד כשמוגז כדי להאט את התפתחות הזיהום ולצרוך כמה שיותר מהר
ראשון, 02/02/2014 - 17:00
#6
בקבוקים שטופים ואח"כ שטופים שוב בסבון. לפי המתכון אמור ל"התבגר" לפחות שבועיים.
ראשון, 02/02/2014 - 19:20
#7
כאשר הבירה תגיע לרמת ההגזה הרצויה שמור את הבירה בקירור לעיכוב הזיהום במידה והבירה תתחיל לשנות את טעמה
שני, 02/03/2014 - 07:53
#8
תודה דניאל. איך אפשר לבדוק את רמת ההגזה הרצויה (בבירה הזו זה 2.3)? בכל אופן מה שחשבתי זה להכניס לקירור יומיים-שלושה אחרי הבקבוק. מה אתה חושב?