פשלה. זיהום?

10 תגובות [לתגובה האחרונה]
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היי חברים. היום ביקבקתי בצ' שני במערכת החדשה. הכל הלך למישרין. עד ש...נזכרתי ששכחתי לחטא את הבקבוקים לפני המילוי!  אחרי שנתתי לעצמי שתי סטירות והתגברתי על הבושה (על התסכול עוד לא), אני שואל: מה הסיכוי שהבצ' לא יזדהם? מה שנוטע בי קצת תקווה זה שמדובר בבירה מכושתת בכבדות (יחסית) ואחוז אלכוהול גבוה (יחסית).

אדי סער
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

רק ימים יגידו. תחכה ותראה

If you don't stand for something

You will fall from anything

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טוב אני במתח

אדי סער
תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

גם אני! לך תדע אולי הכל עבר חלק!? ואולי תעלה באיזה בקבוק בודד על איזה שמר מטריף!

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נטעת בי תקווה תומר. אולי איזה למביק ישראליWink

אדי סער

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תלוי מה היה מצב הבקבוקים, חדשים? מנוקים בסבון? סתם מהרחוב?

וכמה מהר תשתה את הבירה, בכל מקרה מומלץ לקרר מיד כשמוגז כדי להאט את התפתחות הזיהום ולצרוך כמה שיותר מהר

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בקבוקים שטופים ואח"כ שטופים שוב בסבון. לפי המתכון אמור ל"התבגר" לפחות שבועיים.

אדי סער
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

כאשר הבירה תגיע לרמת ההגזה הרצויה שמור את הבירה בקירור לעיכוב הזיהום במידה והבירה תתחיל לשנות את טעמה

Theres nothing like a good brew

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה דניאל. איך אפשר לבדוק את רמת ההגזה הרצויה (בבירה הזו זה 2.3)? בכל אופן מה שחשבתי זה להכניס לקירור יומיים-שלושה אחרי הבקבוק. מה אתה חושב?

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יומיים שלשה לא יספיקו עבור ההגזה. תפתח בקבקו אחרי שבוע. אם הוא מספיק מוגז תעביר את כולם למקרר.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם. נקווה שרווח והצלה יעמדו לנו מזה. חבל יהיה לזרוק בצ' שלם.

אדי סער