אני עומד להכין סטאוט ורוצה להכניס אליו קפה שחור.
משיטוט ברחבי הרשת, אני מבין שהשאלה המרכזית היא - באיזה שלב להכניס את הקפה?
האפשרויות שעלו הן להכניס בשלב ההרתחה (אם כי אז זה צפוי לשחרר טעם מחצמץ, לפני מה שאומרים), בפליים אאוט, בתסיסה, אחרי התסיסה ולפני הבקבוק.
שאלה נוספת היא אם מוסיפים את הקפה בשלב מאוחר יותר מהבישול, האם מבשלים את הקפה בנפרד ללא הרחתחו ואז מקררים (גם לגבי זה יש טענה שאומרת שזה עדיף, כי זה משחרר פחות טעם מר. אם כי כל המטרה כאן היא להכניס מרות, אז מי יודע), או שמבשלים רגיל ונותנים לזה להתקרר?
מה דעתכם? האם התנסתם בכך?