למישהו יש נסיון בהכנת יין?
אני רוצה להכין כמות קטנה (5 ליטר) של יין. חשבתי לקנות יין תירוש מהסופר ופשוט להוסיף לו שמרי יין ושבבי עץ אלון. השאלה האם זה אפשרי להתסעס תירוש קנוי או שהביסולפיט שמוסיפים לו תהרוג את השמרים?
למישהו יש נסיון בהכנת יין?
אני רוצה להכין כמות קטנה (5 ליטר) של יין. חשבתי לקנות יין תירוש מהסופר ופשוט להוסיף לו שמרי יין ושבבי עץ אלון. השאלה האם זה אפשרי להתסעס תירוש קנוי או שהביסולפיט שמוסיפים לו תהרוג את השמרים?