כחובב בירה איכותית ומעניינת וכבשלן בירה, אני שואל את עצמי יותר ויותר לאחרונה, האם אירועי הבירה הולכים ונעלמים\הופכים לאירועי שתייה מסחריים לצעירים, או שאני מיציתי והרדאר שלי שינה רגישות?
מאחר והתחושה שלי היא שבירה עוד מפעפעת בעורקי, ומאחר, נתתי לרעיון להתגלגל קצת מפה לשם... והחלטתי, שאם ההר לא בא למוחמד, כנראה שמוחמד יוצא להרפתקאה מאוד מעניינת ומאתגרת שבוערת בו כבר כמה שנים : )
אחרי השתתפות במספר לא מועט של אירועי בירה כאלה ואחרים, הן כאורח והן כמציג (עם כל הווג'ארס וההתרגשות שקשורה בכך), והרבה חוות דעות מעורבות של המשתתפים השונים (מהמקום של המציג הבייתי), הייתי שמייח לנסות ולהבין אם יש לרעיון של פסטיבל בירה (לא מסחרי) בכלל עניין? והאם יש מבשלים בייתיים שירצו לקחת חלק כמציגים ובאיזה אופן? האם יש לכם עניין שתתקיים תחרות בירה באירוע? האם תסכימו לתרום את כל\חלק מההכנסות\בירה לטובת קידום נושאי בירה (כמו לעמותה להורדת המס על הבירה, כן מסתבר שיש כזו!).
אשמח לשמוע דעה הן של מבשלים שירצו להציג והן של מבשלים שישמחו רק לבוא ולטעום (כן, מדובר באירוע של טעימות ולא של שתייה לשוכרה למי שעדיין לא לקח חלק באירועים המתמעטים האלה!).
תומר רונן. מבשלת הדג הלבן.