תיבול בירה

7 תגובות [לתגובה האחרונה]
Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

האם ניתן להוסיף תמצית תפוזים במקום קליפת תפוז ?

האם טעם יהיה שונה?

ועד שאלה :

האם בישול בכמות קטנה(4 ל') שונה מבישול 20 ל' ?

תודה.

 

מבשלת הבאר

 

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אני מוצא שבבישולים קטנים אז יותר קשה לשמור על טמפ' מאש קבועה, כמו כן נדרשים לכמויות קטנות יותר של כשות (ושאר תוספות), מה שמקשה על דיוק בבישול.

If you don't stand for something

You will fall from anything

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

זה נכון . לא חשבתי על זה.

פשוט אני רוצה לעשות כמה נסיונות .

אקח את זה בחשבון.

תודה

 

מבשלת הבאר

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

או שזה הפוך.

בצט' קטן אפשר לבשל על הכיריים ולדאוג לתיקון טמפ מתמיד. או אפילו להניח סיר ובתוכו המאש בתוך התנור על חום מינימום וכך לשמור על טמפ' קבועה למאש.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

כן . מבחינת הטמפרטורות .

אבל מבחינת תבלינים זה קשה יותר אם אין לך משקל רגיש. לדוגמא :מדובר באיזה 6 ג"ר כשות /שעה .

אם המשקל רגיש לפי 1 גרם אז 6 ג"ר יכול להפוך ל 6.1-6.9 ג"ר. עדיין יראה 6.

כך גם שער התבלינים.

באמת צריך להיזהר.

 

מבשלת הבאר

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

אהלן גיא. 

מוזמן להעמיק את הידע על תבלינים ובירה במאמר הבא.

תהנה!

http://beergeeks.co.il/articles/%d7%aa%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%...

Guy's picture
Guy
Offline

Location

באר יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/02/2013

מאמר מעניין . 

תודה.

 

מבשלת הבאר