שלום רב,
אני חדש בפורום אז אתחיל בהיכרות :)
שמי תמיר, גר בבת-ים, עד כה בישלתי 8 בישולים (7 מרכז והאחרון בשיטת BIAB).
עד עכשיו הלכתי עם מתכונים שהומלצו לי בחנויות החומרים השונות.
הסגנון שאני נהנה לבשל ולשתות הוא בירות "אנגליות" - סטאוט, פורטר, ביטר, בראון אייל, אם כי גם מאוד אוהב IPA ווייצן גרמני.
אני נתקל באיזהשהו קושי להתקבע על מתכוני all grain מהרשת, שכן אני בשלב שאני לא יודע מה התרומה של כל לתת במתכון ולכן מחפש דברים בדוקים ומומלצים.
עברתי על הפורום וגם על פורומים אחרים ברשת.
האם תוכלו להמליץ לי על מאגר מתכוני all grain בדוקים לסגנונות שתיארתי?
ובאותה נשימה - אני רוצה מתכון לסטאוט אירי יבש, אני אוהב טעמים שרופים וקלויים מורגשים ועמוקים (אפילו מאוד). יותר מבמרפיס /אוהרס ושות'.
הייתי גם שמח לפורטר דומה לשל אלכסנדר, או לפחות לנסות להבין מה עושה אותו לעשיר ומיוחד.
ץודה רבה מראש!