אהלן,
- נתקלתי בתופעה שאני לא יודע את התשובה אליה, אשמח אם תעזרו לי. אני ניסיתי ליצור מתכון לבירת חיטה עם FG גבוה כדי שתהיה מתוקה. אני יודע ששולטים בFG בעזרת המאש. עשיתי מאש בצידנית ב69 מעלות לשעה. לפי בירסמית' הוא היה אמור להיות 1.020, עם שמרי WB-06 ותסיסה של בסביבות 21 מעלות. רוב הבישולים שלי יוצאים עם FG של 1.010 לא משנה מה הטמפרטורה של המאש. רציתי לדעת אם יש עוד שלב בתהליך שיכול לעזור לי להגיע למטרה הרצויה או מה אני עושה לא נכון? ראוי לציין שהבירות טובות גם בלי התוצאה הרצויה.