בקשת הסבר על לתת

6 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

קיבוץ בית הערבה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/27/2013
אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לקישור (עדיף עברית) בו אוכל להבין מהם סוגי גרעיני
הלתת ואיזה סוגי לתת מתאימים לאיזה סוג בישול וסוג בירה.למשל, אני מבשל רכז וגרעינם.
אני יודע שבסוג בישול זה תפקיד הגרעינים הוא בעיקר צבע וגוף ופחות סוכרים. אני יודע גם שיש 
לתת בסיס לתת כרמלי לתת מיוחד אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום מאפיינים של כל קטגטריה ,
וסוגים בכל קטגוריה ומה מתאים למה...
אשמח לעזרה
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

שלום רפי,

אני עדיין לא מכיר מקור בעברית שמפרט את סוגי הלתת השונים ותרומתם לבירה.

אני כן מכיר את שני הדפים הבאים שיתנו לך יותר מידע על כל לתת מיוחד. אתה צריך לקרוא על הסגנונות שאתה רוצה להכין וכך לדעת איזה לתת יתאים לסגנון.

מהספר של פאלמר: לחן כאן

מהמגאזין BYO: לחץ כאן

להסבר על סגנונות הבירה השונים: לחץ כאן

If you don't stand for something

You will fall from anything

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

יש מקור מעולה בעברית:

http://www.hamivshelan.com/?p=509


Location

קיבוץ בית הערבה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/27/2013

תודה עזר מאוד

Location

קיבוץ בית הערבה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/27/2013

תודה עזר מאוד

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

(עובד על זה)

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

www.beergeeks.co.il/malt/

מקווה שיעזור!

בהצלחה!