היי,
איזה כשות הייתם ממליצים לשלב הbittering בIPA?
תודה
היי,
איזה כשות הייתם ממליצים לשלב הbittering בIPA?
תודה
כשות למרירות נהוג להשתמש בכשות בעלת חומצות אלפא גבוהות כמו מגנום, סנטניאל ודומיהם מהמקום של חיסכון בעלות. לרוב אין הבדל ניכר בין סוגי הכשות והמרירות שתקבל.
לפעמים מרירות של כשות אחת נעימה וחלקה יותר מכשות אחרת שתיהיה עוקצנית יותר, אך בIPA אין לזה הרבה משמעות... המרירות מחופה בטעמי הכשות שתוסיף בהמשך!
תודה רבה.
חשבתי לנסות להשתמש בcascade גם ככשות bittering.
מה דעתך?
איך שתומר אמר, בבישול IPA הכשות של המרירות פחות מורגש. כן במרירות, פחות במורכבות של הטעמים. התוספות האחרות עולות עליו.
אני לא הייתי משתמש בקסקייד, אלא בכשותיים אחרים, יותר גבוהים באחוזי האלפא שלהם. הייתי משתמש בקסקייד בעיקר לטעם, אולי גם ארומה.