bittering

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

היי,

איזה כשות הייתם ממליצים לשלב הbittering בIPA?

תודה

כי אין כמו בבית

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

כשות למרירות נהוג להשתמש בכשות בעלת חומצות אלפא גבוהות כמו מגנום, סנטניאל ודומיהם מהמקום של חיסכון בעלות. לרוב אין הבדל ניכר בין סוגי הכשות והמרירות שתקבל.

לפעמים מרירות של כשות אחת נעימה וחלקה יותר מכשות אחרת שתיהיה עוקצנית יותר, אך בIPA אין לזה הרבה משמעות... המרירות מחופה בטעמי הכשות שתוסיף בהמשך!

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

תודה רבה.

חשבתי לנסות להשתמש בcascade גם ככשות bittering. 

מה דעתך?

כי אין כמו בבית

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

איך שתומר אמר, בבישול IPA הכשות של המרירות פחות מורגש. כן במרירות, פחות במורכבות של הטעמים. התוספות האחרות עולות עליו. 

אני לא הייתי משתמש בקסקייד, אלא בכשותיים אחרים, יותר גבוהים באחוזי האלפא שלהם. הייתי משתמש בקסקייד בעיקר לטעם, אולי גם ארומה.

If you don't stand for something

You will fall from anything

תאריך הצטרפות לפורום: 02/13/2011

טנקס

כי אין כמו בבית

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

מה הקשר לטנקים?


גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אני הייתי בנחל

If you don't stand for something

You will fall from anything