מה צריך כדי למכור בירה בתוצרת עצמית של פאב או מסעדה?

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

גבת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/02/2013

היי,

מישהו יודע מה הצרכים לפאב\מסעדה כדי למכור בירה בייצור עצמי במקום עצמו (ללא שיווק החוצה)?

רשיונות (מעבר לרישיון העסק הקיים)? דרישות תשתית? אישורים של משרד הבריאות? כל דבר אחר?

יש הבדל מבחינת המחוקק בין הכנת אוכל \ ערבוב משקאות לבין הכנת בירה במסגרת רישיון העסק למסעדה?

תודה

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

התשובה הקצרה היא שצריך רשיון לייצור משקאות משכרים (ממשרד האוצר) + רשיון יצרן (משרד הבריאות). התשובה הארוכה היא ארוכה מאוד (:

הנה חומר קריאה בנושא: http://www.nadel-law.co.il/Index.asp?ArticleID=639CategoryID=231

 

 

Offline

Location

גבת
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/02/2013

טוב שזה לא מימי המנדט הבריטי.

נראה שזה לא עניין פשוט, בטח בהמרה בין לירות לשקלים חדשים 

 

תודה, יש מחקר ארוך לעשות