שלום לכל המבשלים
פעם שילישית שאני מבשל והפעם הוספתי דבש וסוכר.
בפעמים הקודמים (לא הוספתי סוכר ודבש) והתסיסה הייתה מסתיימת לאחר 4 ימים OG-1.040 FG-1.010 והייתי מקבל 4% אלכוהול
לכן הוספתי דבש וסוכר OG-1.050 רק שלאחר יומיים וחצי בדקתי והתוצאה מראה FG-1.010 האם עליי לבקבק כי טעמתי ויצא טעים לפי טעמי כמובן.
כמובן שהטמפרטורות בזמן התסיסה היו תמיד קבועות!(20 מעלות)
השאלות שלי:
1-האם מה שגרם לתסיסה מוגברת זה הדבש והסוכר?
2-האם לחכות עוד יום יומייים?
תודה מראש
בן-משה