אהלן :)
לצערי זו הפעם השניה שזה קורה לי.
חלפו 8 ימים מיום הגשת השמרים (שהתחילו לתסוס לאחר כמה שעות), ונראה כי הgravity שלי תקוע גבוה מדי - 1.020.
התסיסה האגרסיבית ארכה כבערך יומיים, ולאחר מכן גם הבעבוע בנשם הפסיק לחלוטין (מבין שזו לא אינדיקציה).
השמרים הם S-05, התחלתי עם גראביטי של 1.054, הבישול עצמו היה BIAB. הוספתי שקית שמרים שלמה (מה שאני עושה בדרך כלל) וזה בישול של 10 ליטר.
אני מצרף גם את המתכון:
Ingredients |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingredients
|
רעיונות?
בבירה הקודמת שזה קרה לי, ניסיתי לנער את הבירה מחדש, להרים את השמרים מהתחתית, נתתי לה 3 שבועות, אך זה היה פשוט תקוע.
לתומי חשבתי שאולי אשכרה התסיסה הסתיימה, וביקבקתי, ואז גיליתי מיגוז גבוה מאוד.