צנרת נירוסטה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

משהוא יודע אם יש הבדל גדול בין 316 ל304 למזון?

 

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

נירוסטה זו קבוצה של מתכות המכונות גם פלב"מ (פלדה בלתי מחלידה), הנירוסטה כפי שאנו מכירים היא בעצם סגסוגת העמידה בפני חלודה.

נירוסטה 304 מכילה 18% כרום ו-8% ניקל.

נירוסטה 316 מכילה 16% כרום, 10% ניקל ו-2% מוליבדן. לפי מה שקראתי, המוליבדן מוסף על מנת לתת עמידות גבוהה יותר בפני כלורידים ושאר חומצות (סולפטיות, חומצות שומן וכו'). להבנתי, מוליכות החום שלו נמוכה משל ה-304.

 

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

פלדה 316 עמידה יותר לחומציות מפלדה 304

כמו כן ישנה פלדה 316L שעמידה יותר טוב בחומציות

מפלשה 316

Theres nothing like a good brew

Offline

Location

רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2013

ה L בנרוסטה זה LOW CARBON למיטב ידעתי השימוש ב 304L או 316L הוא לריתוך.

316 יותר עמידה מ 304 אבל לא נראה לי שתצליח לגרום ל 304 להחליד.

בכל מקרה שים לב שאתה משתמש בחומרים מאושרים למזון....

 

אין כמו לשמוע מיכל מפליץ...

(טוב... אולי השלב של השתיה...)

 

Offline

Location

רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/15/2013

ה L בנרוסטה זה LOW CARBON למיטב ידעתי השימוש ב 304L או 316L הוא לריתוך.

316 יותר עמידה מ 304 אבל לא נראה לי שתצליח לגרום ל 304 להחליד.

בכל מקרה שים לב שאתה משתמש בחומרים מאושרים למזון....

 

אין כמו לשמוע מיכל מפליץ...

(טוב... אולי השלב של השתיה...)