משהוא יודע אם יש הבדל גדול בין 316 ל304 למזון?
משהוא יודע אם יש הבדל גדול בין 316 ל304 למזון?
נירוסטה זו קבוצה של מתכות המכונות גם פלב"מ (פלדה בלתי מחלידה), הנירוסטה כפי שאנו מכירים היא בעצם סגסוגת העמידה בפני חלודה.
נירוסטה 304 מכילה 18% כרום ו-8% ניקל.
נירוסטה 316 מכילה 16% כרום, 10% ניקל ו-2% מוליבדן. לפי מה שקראתי, המוליבדן מוסף על מנת לתת עמידות גבוהה יותר בפני כלורידים ושאר חומצות (סולפטיות, חומצות שומן וכו'). להבנתי, מוליכות החום שלו נמוכה משל ה-304.
פלדה 316 עמידה יותר לחומציות מפלדה 304
כמו כן ישנה פלדה 316L שעמידה יותר טוב בחומציות
מפלשה 316
ה L בנרוסטה זה LOW CARBON למיטב ידעתי השימוש ב 304L או 316L הוא לריתוך.
316 יותר עמידה מ 304 אבל לא נראה לי שתצליח לגרום ל 304 להחליד.
בכל מקרה שים לב שאתה משתמש בחומרים מאושרים למזון....
ה L בנרוסטה זה LOW CARBON למיטב ידעתי השימוש ב 304L או 316L הוא לריתוך.
316 יותר עמידה מ 304 אבל לא נראה לי שתצליח לגרום ל 304 להחליד.
בכל מקרה שים לב שאתה משתמש בחומרים מאושרים למזון....