האם מישהו אי פעם השתמש בכוסמין מולתת (Spelt Malt) או בשיפון מולתת (Rye Malt) או שיבולת שועל מולתתת (Malted Oats) ויש לו הערות לגבי אחוזים במתכון, טעמים דומיננטים וכו'?
תודה!
האם מישהו אי פעם השתמש בכוסמין מולתת (Spelt Malt) או בשיפון מולתת (Rye Malt) או שיבולת שועל מולתתת (Malted Oats) ויש לו הערות לגבי אחוזים במתכון, טעמים דומיננטים וכו'?
תודה!
הכנתי לאחרונה בירת פייל אייל כששמתי 20% מהמתכון לתת שיפון. התוצאה הייתה תחושה יבשה יותר בבירה.
לפי מה שקראתי מומלץ שיהיה 10-20 אחוזים של לתת שיפון ולא יותר, כי אז הבירה תהיה מאוד יבשה וקשה לשתיה. כמובן שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו
50% שיפון. ניסיון מעניין.