גרעינים מיוחדים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
ניצן זיצר's picture

Location

בן גוריון
רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/26/2012

האם מישהו אי פעם השתמש בכוסמין מולתת (Spelt Malt) או בשיפון מולתת (Rye Malt) או שיבולת שועל מולתתת (Malted Oats) ויש לו הערות לגבי אחוזים במתכון, טעמים דומיננטים וכו'?

 

תודה!

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

הכנתי לאחרונה בירת פייל אייל כששמתי 20% מהמתכון לתת שיפון. התוצאה הייתה תחושה יבשה יותר בבירה.

לפי מה שקראתי מומלץ שיהיה 10-20 אחוזים של לתת שיפון ולא יותר, כי אז הבירה תהיה מאוד יבשה וקשה לשתיה. כמובן שכל אחד יכול לעשות מה שבא לו

If you don't stand for something

You will fall from anything

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

50% שיפון. ניסיון מעניין.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט