שלום חברים,
יש ברשותי מתכון לאמבר אייל שאני מאוד מאוד אוהב, לא סתם כי זה הall grain הראשון שלי, אני מאוד אוהב את הטעם הקרמלי.
הבירה אדמדמה וצלולה ולטעמי בדיוק.
אבל, אני לא חושב שהיופי שלה מספיק בא לידי ביטוי כיוון שהיא מעט כהה מדי.
אני חושב שאם היה ניתן "להבהיר אותה", הגוון האדום היפה שלה היה בולט יותר.
אני מפרסם כאן את המתכון (ל10 ליטר), ואני מבקש את ייעוצכם להבהרת הצבע של הבירה.
ברור לי שכל שינוי במתכון בעצם ישנה את הטעם שלה, שכן אנחנו לא מתעסקים כאן עם צבעי מאכל. אבל בכל זאת, כיצד הייתם עושים זאת?
הבירסמית' נותן באיזור ה13SRM, אבל איכשהו בפועל היא כהה יותר.
הכוס נמצאת מול אור, בפועל זה נראה כהה אפילו מזה.
Ingredients |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ingredients
|