חברים יקרים שלום. עד עכשיו עזרתם בכל דבר, לא היה משהו שלא יכלתם לפתור אז יש לי אתגר בשבילכם, לא מסובך.
חשבתי איך אני יכול לשפר את הבירה מבישול לבישול, למדתי טכניקות, שיפרתי את הציוד ואז הבנתי שהסביבת עבודה שלי מאוד מקשה עליי, אני מבשל בסיר שנועד ליין בכלל (שהוא לא רע אבל כבד) אני רוצה לשפר את הסביבת עבודה וחסכתי כסף בשביל זה, אני אשמח אם מישהו שבנה לעצמו סביבה נוחה ויעילה לבישול יהייה מעוניין להזמין אותי אליו לסיור קטן במבשלה הבייתית שלו ולגלות כמה סודות.... אני מגיע לכל מקום בארץ, לא מתכנן להעיק אלא להגיע לזמן קצר מאוד (20 דק' יספיקו) אני לא בא בידיים ריקות