שמרי אייל תוססים ב4 מעלות

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

נשבר לי בהעדרו מטר אז לקחתי דגימת תירוש ושמרתי בקירור יומיים עד שקניתי מדיד חדש

שפתחתי את הצנצנת גיליתי להפתעתי שהשמרים תססו ב4 מעלות 

ראו הוזהרתם

Theres nothing like a good brew

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

איזה מין מידע זה?

למה אתה חושב שהשמרים תססו?

מה סוג השמרים? באיזה שלב לקחת דגימה?

אין שמרי בירה שביומים אתה יכול לראות שינוי בצפיפות סוכר ב 4 מעלות

אני לפחות לא מכיר...


דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

השמרים היו S-04,

היתה תסיסה משום ש:

-היה גזים בבירה

-היה שינוי OG שנמדד עם רפרקטומטר קודם לכן

-הדגימה נלקחה ממיכל התסיסה לאחר הגשת שמרים

-היה טעם אלכוהולי תירוש

-אני לא מתייחס לזיהום כפקטור משום ש-הרגלי החיטוי שלי מעולים, שיהום לא עובד בטמפ נמוכים.

 

 

Theres nothing like a good brew

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

למה אתם מתפלאים!? הם עובדים!    ל....  א....   ט....

לאגר הם שמרים שמעדיפים טמפ' קרות ועובדים בטמפ' הזו מעולה. האיילים אוהבים טמפ' חמה יותר... אך זה לא אומר שהם לא עובדים :)

(בדיוק כמונו, יש כאלה שאוהבים קיץ וחום ויש כאלה שאוהבים חורף וקור... )


רגע, שנייה, עשית תיקון לקריאה בהתאם לטמפ'?