בישול בירה במיחם? אפשרי?

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
ציון וגילי's picture

Location

דרום
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/20/2014

שלום אני חדש.. :-)

 

עשיתי כבר קרוב לכמה בישולים שכולם יצאו מדהים חוץ מאחת שהיה לה יותר מידי קצף.

כולם היו מושלמות. פורטור אדמונית זהובה IPA ועוד...

 

עולה לי מחשבה אם אפשר לבשל בירה במיחם?

הרי יש שמה גוף חימום שאפשר לשלוט עליו בקלות.

אפשר לחבר לו צ'ילר ועוד..

 

מישהו התנסה בזה?

 

תודה ושבוע תוסס לכולם..

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

שבוע טוב וחג שמייח!

מאחר ואתה חדש, אני מרשה לעצמי לענות באופן הבא, ולא מתוך התנשאות, כעס או חוסר סבלנות:

מומלץ (ואף נהוג) לפני שמפרסמים פוסט, לבצע חיפוש (פינה שמאלית עליונה) אחר הנושא המדובר, לדוגמא במקרה הזה, חיפוש המילה 'מיחם' יפתח לך לא מעט פוסטים בנושא הזה ואפשרויות רבות לשימוש במיחם כמרכיב במערכת בישול (בין אם זה סיר בישול ובין אם זה אמצעי חימום וכו') וכמובן התניות ושאר אילוצים ותנאים למיחם על מנת שימלא תפקיד כזה או אחר, בהצלחה וקריאה מהנה, פורה ומלמדת! (בשביל זה הפורום הזה קיים).

הפעם, החיפוש על חשבוני --> מיחם

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברור, אבל תלך אחורה בפורום ותחפש. זה נושא שנלעס עד כלות. 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ציון וגילי's picture

Location

דרום
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/20/2014

וואלה יש פה חיפוש.?

 

תודה על ההבנה

אוהבים צילי וגילי :-)

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

הכל ברוח טובה!

אחרי הכל, חברים לא חופרים לחברים על דברים שחברים כבר חפרו להם :)