שלום חברי המבשל(נ)ים.
בישלתי לא מזמן מתכון שכלל 50% רכז לתת בהיר + 50% רכז לתת חיטה (עוד כמה פיצוחים לסטיפינג).
הוספתי כשות מתאימה לAPA ע"ב מתכוני APA.
ראוי לציין שבביקבוק טעמתי והיה ערב לחיכי.
איך לעזאזל מוגדר הסגנון שבישלתי?
שלום חברי המבשל(נ)ים.
בישלתי לא מזמן מתכון שכלל 50% רכז לתת בהיר + 50% רכז לתת חיטה (עוד כמה פיצוחים לסטיפינג).
הוספתי כשות מתאימה לAPA ע"ב מתכוני APA.
ראוי לציין שבביקבוק טעמתי והיה ערב לחיכי.
איך לעזאזל מוגדר הסגנון שבישלתי?