הגדרת סגנון למתכון.

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

שלום חברי המבשל(נ)ים.

בישלתי לא מזמן מתכון שכלל 50% רכז לתת בהיר + 50% רכז לתת חיטה (עוד כמה פיצוחים לסטיפינג).
הוספתי כשות מתאימה לAPA ע"ב מתכוני APA.
ראוי לציין שבביקבוק טעמתי והיה ערב לחיכי.

איך לעזאזל מוגדר הסגנון שבישלתי?

ניצן זיצר's picture

Location

בן גוריון
רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/26/2012

חיטה אמריקאית 

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

איזה שמרים השתמשת?

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

S-05

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

אז כמעט, 46 IBU...