שלום רב,
אני גר במקום מאוד חם (צפון ים המלח). כבר עכשיו הטמפרטורה בתוך הבית מתחילה להיות יותר מידי גבוהה
לתסיסה. לכן חשבתי להשיג מקרר ישן ובמהלך חודשי הקיץ להתחיל להתסיס במקרר. הבנתי ששימרי האייל
לא מתאימים לכך ורק שימרי הלאגר יכולים "לעבוד" בטמפרטורות של מתחת ל 10מעלות (מקרר).
1. האם זה נכון?
2.האם ההבדל היחיד בין בירת אייל ללאגר הוא השמרים וטמפרטורת התסיסה?
3.האם אני יכול לבשל (רכז וגרעינים) באופן שאני מבשל היום ורק לשים שמרי לאגר?
אשמח לתושבות,
רפי