היי חברים,
אז אני מתכוון לבשל מתכון ראשון שהוא ממש שלי, ומה יותר טוב מלהשתגע עם IPA.
תכננתי את המתכון הבא, ראיתי הרבה מתכונים אחרים ולקחתי את מה שאהבתי ואת הדברים שאהבתי בפעם האחרונה שעשיתי IPA (רכז).
חוות דעת? האם מאוזן? מר מדי? מתוק מדי? חמוץ?
המתכון הוא ל10 ליטר.
האם הייתם מזיזים את הכשות בזמנים?
בנוסף, הבירסמית' נותן לי SRM בבהירות של 7.3.
משום מה מתחשק לי לעשות את הבירה הזאת אדומה, לא כהה אדמונית אלא ממש אדומה. כיצד הייתם עושים את זה?
הבנתי שניתן "לזרוק" לגריסט 30-60 גרם של Roasted, אבל למען האמת אין לי מושג איך זה עובד.
Ingredients
|
Ingredients
Amt |
Name |
Type |
# |
%/IBU |
200.0 g |
Melanoiden Malt (20.0 SRM) |
Grain |
3 |
6.1 % |
100.0 g |
Cara-Pils/Dextrine (2.0 SRM) |
Grain |
4 |
3.0 % |
15.00 g |
Columbus (Tomahawk) [14.00 %] - Boil 60.0 min |
Hop |
5 |
|
15.00 g |
Columbus (Tomahawk) [14.00 %] - Boil 10.0 min |
Hop |
9 |
|
15.00 g |
Cascade [5.50 %] - Dry Hop 7.0 Days |
Hop |
11 |
|
2800.0 g |
Pale Malt (2 Row) UK (3.0 SRM) |
Grain |
1 |
84.8 % |
15.00 g |
Citra [12.00 %] - Boil 10.0 min |
Hop |
8 |
|
15.00 g |
Citra [12.00 %] - Dry Hop 7.0 Days |
Hop |
12 |
|
15.00 g |
Cascade [5.50 %] - Boil 10.0 min |
Hop |
7 |
|
1.0 pkg |
Safale American (DCL/Fermentis #US-05) [50.28 ml] |
Yeast |
10 |
- |
1.00 tsp |
Irish Moss (Boil 15.0 mins) |
Fining |
6 |
- |
200.0 g |
Caramel/Crystal Malt - 20L (20.0 SRM) |
Grain |
2 |
6.1 % |
|