נכון, עם שמרים יבשים לא כדאי להתעסק, הם גם ככה זולים ולא שווים את ההתעסקות כמו אחיהם הרטובים.
אבל בכל זאת, אני מבשל באצ'ים של 10 ליטר בלבד, ובכל פעם אני זורק מחדש חצאי חבילות s04/s05 או נוטינגהם.
בלי קשר לבזבוז הכספי, זה מעצבן, זה שמרים, למדנו להעריך אותם. שכן המבשלן מכין את התירוש, השמרים הם שמכינים את הבירה.
האם ניתן להרטיב את השמרים כרגיל בכוס מים, להשתמש במחצית הכמות לתוך דלי התסיסה (10 ליטר) ולשמור את החצי השני בצנצנת סטרילית?
באם כן, מה אופי האחסון (מקרר, מקפיא) ומשך הזמן המקסימלי שרצוי להשתמש בהם?
האם ניתן להתייחס אליהם מרגע ההרטבה והאחסון כאל שמרים נוזליים לכל דבר?
האם יש צורך בסטארטר לפני השימוש העתידי?
חן חן.