בישול עם חיטה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אני מתכונן לבשל סאמר אייל שמתוך 5 ק"ג גרעינים יש לי 1 ק"ג חיטה.

האם אני צריך לבצע סטפ מאש מסויים או SIGLE INFUSION שאני תמיד מבצע יהיה טוב מספיק?

אף פעם לא בישלתי עם גרעיני חיטה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לתת חיטה או חיטה לא מולתתת ?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

לתת חיטה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

SINGLE INFUSION יעשה את העבודה מצויין

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
רן אסולין - BeeRun's picture

Location

Zofar
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

+1

כבר השתמשתי כמה פעמים ב-5 קילו (50% מהגרעינים) לתת חיטה - Single Infusion, בלי בעיות :)

רק דורש ספארג'\לאוטרינג איטי יותר...

בכמות של 20% מהגרעינים - אפילו לא תהיה ה"בעיה" הזאת...

-רן אסולין  BeeRun