יום של בירה(אולי קצת בעקיפין)

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

ערב טוב(זה נחשב כבר ערב?)

הרגע חזרתי מהצפון וישבתי לשתף...

קמתי היום ב4 בבוקר! בחמש יצאתי עם חברים לכיוון הגולן כשאנו מצויידים באוכל ומוזיקה.

איזה כיף לנהוג בבוקר לצפון..בלי פקקים ובאיזשהו שלב גם בלי רמזורים, הכל רגוע נופים יפים, נסענו לנו למושב שעל שנמצא ליד קצרין לקטיף פירות יער עצמי(יקר אבל משתלם)

לקטוף קצת פטל שיכנס ביום שישי לבירת חיטה בתוספת של זרעי וניל(מתכון חדש ונסיוני נראה מה יצא)

לאחר שעתיים וחצי של סריקה וקטיף של הפירות הכי בשלים ויפים שיש פרשנו לקצרין-איך אם לא למבשלת הגולן.

שם מצאנו פקידה עם הומור מרושע ובהמשך הצטרפנו ל"סיור המודרך" עם ברמן מבושם בבירה שהיה פשוט 10 דקות על איך מכינים בירה....לא הכי יעיל בשבילי, קיוותי שיהיה שם מישהו רציני שיסביר יותר על הציוד שיש להם שם אבל בסך הכל הברמן די מלומד ומסביר באופן מפורט בצורה מפתיעה על בישול בירה.

אזהרה: האוכל שם יקקקקררררררררר!!!! אבל טעים. ולמרות שהמשכתי ואמרתי שאני נוהג ניסו לדחוף לי שם בירה ללא הפסקה...(אבל לא התעצבנתי כי המלצריות חמודות..)

 

הבירות עצמן טובות:

1) בירת העמק-פילזנר לא מסונן ומתקתק מעט עם טעמי כישות מורגשים וארומת לתת וכשות נפלאה. מומלץ

2) בירת הגליל-בירת חיטה גרמנית קלאסית קלילה וקולעת בול לסגנון

3) בירת הגולן-משהו מוזר שהברמן טען שהוא בראון אייל אבל היה לי קשה להאמין לו אבל סבבה

4) בירה בזלת-דופלבוק שרוף משהו שממש בא בטוב בכמויות קטנות לדעתי.

דרך אגב הם פתחו מסעדה ברחוב הלל בירושלים לא מזמן..

אז זהו אני בבית מחכה ליום שישי להוסיף פטל לבירה וביום ראשון אנסה מתכון חדש..לחיים!

תום- זאביק's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 03/02/2010

לפי מה שאני יודע בירת הגולן היא לאגר ענברי.

מהמבחר שלהם אני הכי אוהב את הבזלת