לכל אלו שמהרהרים סיידר:
האם לבקבק ישר טמפ תסיסה או שדרוש קולד קראש ותוספת סוכר
כמה זמן דרוש להגזה לרמה טובה מבלי חשש להגנת יתר ופיצוץ בקבוקים
כמה וזמן ולאיזו טמפ מפסטרים
לכל אלו שמהרהרים סיידר:
האם לבקבק ישר טמפ תסיסה או שדרוש קולד קראש ותוספת סוכר
כמה זמן דרוש להגזה לרמה טובה מבלי חשש להגנת יתר ופיצוץ בקבוקים
כמה וזמן ולאיזו טמפ מפסטרים
כשאני פסטרתי סיידר הוספתי סוכר בשביל ההגזה והטעם וגם מילאתי בקבוק של seven up וכל כמה ימים פתחתי אותו כדי לראות אם יש מספיק גזים, לפי מה שזכור לי לקח 4 ימים עד שהוא היה מוגז מספיק ואז פסטרתי את הבקבוקים בשיטה שמתוארת פה:
http://www.homebrewtalk.com/f32/easy-stove-top-pasteurizing-pics-193295/
היה לי בקבוק אחד שהתפוצף אהל הוא היה מזכוכית שקופה שכנראה הייתה יותר דקה, כל שאר הבקבוקים נשארו שלמים.
בהצלחה!