פסטור סיידר

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

לכל אלו שמהרהרים סיידר:

האם לבקבק ישר טמפ תסיסה או שדרוש קולד קראש ותוספת סוכר

כמה זמן דרוש להגזה לרמה טובה מבלי חשש להגנת יתר ופיצוץ בקבוקים

כמה וזמן ולאיזו טמפ מפסטרים

 

Theres nothing like a good brew

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

כשאני פסטרתי סיידר הוספתי סוכר בשביל ההגזה והטעם וגם מילאתי בקבוק של seven up וכל כמה ימים פתחתי אותו כדי לראות אם יש מספיק גזים, לפי מה שזכור לי לקח 4 ימים עד שהוא היה מוגז מספיק ואז פסטרתי את הבקבוקים בשיטה שמתוארת פה:

http://www.homebrewtalk.com/f32/easy-stove-top-pasteurizing-pics-193295/

היה לי בקבוק אחד שהתפוצף אהל הוא היה מזכוכית שקופה שכנראה הייתה יותר דקה, כל שאר הבקבוקים נשארו שלמים.

בהצלחה!