אהלן :)
אז רעיון שחשבתי עליו לבן כלאיים - מאש בצידנית עם שק.
היתרונות:
כל מי שמבשל BIAB יכול לעשות כך, בתוספת שמירה אחידה על חום המאש (מה שאין בסיר).
אין צורך להסב צידנית במיוחד לצורך העניין (לקדוח לברז, מניפולד וכו') - ניתן להשתמש במה שיש בבית, ניתן לשפות את הנוזל ללא ברז לאחר הרמת השק.
אין חשש ל"תקיעה" בעת החזרת התירוש לסיר.
חסרונות:
לא ניתן לחמם את התירוש "אונליין" על הכירה, כפי שכן ניתן בBIAB
דעות?
מישהו ניסה כך בעבר?